Töltés

Jogi nyilatkozat

Tisztelettel felhívjuk figyelmét a következőkre:


Jelen honlapot a GranSol Kft. üzemelteti (székhely: 2500, Esztergom, Királyszíve u. 7., GranDental Fogászat: 1061 Budapest, Király u. 16., Cégj. sz.: 11-09-018744), és annak tartalmára vonatkozóan szerzői jogait fenntartja. Ennek értelmében Kedves Látogató, a letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon Ön továbbra is köteles feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket.


Ön nyilvános vagy kereskedelmi célokra jelen oldal tartalmát sem részben, sem egészben nem terjesztheti, nem módosíthatja, és nem használhatja fel a GranSol Kft. előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a honlapon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a GranSol Kft. engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltérően nem használható fel.


A hegesztokepzes.hu honlap tartalmaz védjegyekre, szabadalmakra, más vagyoni értékű jogokra, valamint a GranSol Kft.. termékeire vonatkozó információkat. A társaság és egyéb harmadik személyek nem engedményezik és nem ruházzák át Önre az ily módon feltüntetésre került védjegyekben, szabadalmakban, vagyoni értékű jogokban, és egyéb szellemi tulajdonjogokban foglalt személyhez fűződő és vagyoni érdekeiket és jogosítványaikat.


A bejegyzett nevek minden esetben a jogosult cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A GranSol Kft. által bejegyzett védjegyeket, neveket és domain neveket üzleti céllal senki nem használhatja, a GranSol Kft. jó hírnevét azok felhasználásával nem csorbíthatja.


Továbbá tájékoztatjuk a Tisztelt Látogatót, hogy honlapunkon közzétett információk, képek és egyéb dokumentumok tájékoztató jellegűek, azok ajánlatnak nem minősülnek, és rájuk vonatkozóan a GranSol Kft. a változás jogát fenntartja. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba!

Az oldal tetejére!